Es selamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu cijenjena braćo, poštovane sestre, dragi članovi, aktivisti, simpatizeri, dragi naši prijatelji i sugrađani .
Predstavljamo vam video prilog “RAMAZANSKI INFO ŠTAND 2019” u jednom potpuno novom ruhu, kakvom do sada niste vidjeli.
Tradicionalno, već sedam godina zaredom, u mjesecu ramazanu imamo Ramazanski info štand, na popularnom i nezaobilaznom šetalištu Korzo u centru Tuzle, na kojem dijelimo, potpuno BESPLATNO, Kur’ane, knjige, letke, razne knjižice i brošurice, te zakuske – kolače, sokove i slatkiše za najmlađe.
Ove godine, u mjesecu ramazanu, imali smo sedam dana Ramazanski štand. Planirano je bilo i više dana, ali zbog vremenskih neprilika nismo bili u mogućnosti realizovati.

Ovim putem želimo da se zahvalimo našim vrijedim aktivistima Oaze, članovima i simpatizerima, i svima onima koji su doprineli da se ovaj projekat realizira i održi svih ovih godina.
Također, zahvaljujemo se i našim susretljivim i ljubaznim sugrađanima, gostima, turistima, koji su bez većeg ustručavanja prilazili našem štandu, razgovarali i družili se sa nama, uzimali od materijala ono što su željeli, itd.

JEDNA NAPOMENA – ako imate neki prijedlog ili sugestiju za Ramazanski štand, slobodno nam se javite u komentaru ili privatnom porukom. Cilj nam je da svaki naredni Štand bude bolji, ljepši, kvalitetniji i da imamo što veću ponudu i izbor u materijalu koji BESPLATNO dijelimo.

Vaša, Oaza Tuzla.