In

Apel za izgradnju montažnog doma za majku Rahimu

Es-Selamu ‘alejkum we rahmetullahi we berekatuhu braco i sestre. Medzlis IZ Srebrenik je promjenio broj ziro racuna na koji mozete uplatiti svoje donacije za nanu Rahimu pa vas molimo da uvuduce svoje donacije uplacujete na slikedeci vroj ziro racuna. Izvinjavamo se donatorima koji su imali poteskoce prilkom uplata svojih donacija.
Es-Selamu ‘alejkum we rahmetullahi we berekatuhu draga braćo i poštovane sestre!
Udruženje Oaza je u saradnji sa Medžlisom IZ Srebrenik, te mjesnom zajednicom Dedići, pokrenulo zajednički apel za prikupljanje sredstava za kupovinu montažnog stanbenog objekta za nanu Rahimu Suljkić.
Nana Rahima trenutno živi u veoma neuslovnim uvjetima, u trošnoj kući, koja ne ispunjava uslove za život bilo kojeg Allahovog stvorenja, a naročito ne insana.
Nažalost, kuća je pored svega, u mnogome i izložena najvećim vanjskim hladnoćama, jer se protokom godina na nekim mjestima plafon kuće u potpunosti urušio.
Zimski dani, svakako dodatno otežavaju i život i zdravstveno stanje nane Rahime, pa vas molimo da se u što kraćem roku odazovete na ovu akciju, kako bi nana Rahima ostatak zime provela u ugodnijem ambijentu.
Za kupovinu objekta potrebno je oko 8000 KM.
Uplate možete izvršiti na račun medžlisa IZ Srebrenik:
Sa naznakom za pomoć Rahimu Suljkić
Vakufska banka
Filijala Srebrenik
NOVI ZIRO RACUN�16036000363325554

Uplate u stranim valutama

Unicredit banka Austria, AG, Vienna 1011
Swift: BKAUATWW
Accaunt number: 126-15467/02 EUR

Vakufska banka dd Sarajevo
Swift: VAKUBA22
71000 Sarajevo, M. Tita 13.
Bosna i Hercegovina

MIZ Srebrenik
Maršala Tita, 75350 Srebrenik
Bosna i Hercegovina
IBAN: BA39 160-402 00000397-89